2008.12.26

Då var julen över, fick mycket fina julklappar. Jag hade inte önskat mig något men ändå :)
juldagen igår trodde jag skulle sluta med att jag låg hemma och kolla på tv, hade ingen lust att göra något. Men Så pratade jag med Emma och då hängde jag med på en fest. Lagom rund under hällarna blev jag allt. Gick in på safiren men fasiken vad mycket folk de var där :S så vi drog vidare och tog varsin kebabrulle! vinkade av Emma sen gick jag till Simon som var inne på Harrys och jag kom in!! trodde de var 23?? men de var mysigt, bara jag och älskling gled runt med varandra. Skakade en hel del rumpa :) men de allra bästa sparades till sist när våran låt kom med Cascada med everytime!

Antar att de här är sista inlägget för i år! om man kanske ska försöka sumera 2008!? vet att jag fick vikariat och var super lycklig över de! min fotbollskarriär sattes igång som har varit på tal länge, så de kom jag till skott med, de är det bästa beslutet jag tagit tror jag, fotboll är fasiken de roligaste som finns! Jag och Simon har varit förlovade i ett år i somras. Tiden går fort. Hmm va svårt de var att komma på vad de är man har gjort under året. skulle kanske behöva skriva dagbok för att komma ihåg allt man gör. Men jag vet iaf att de har varit mycket berg och dalbana. Som de känns nu så överväger de negativa. Lite små jobbigt, men å andra sidan så kan inte allt vara som en dans på rosa moln. Men mycket har varit jobbigt och är fortfarande. Vill inte gå in på detaljer.

Hoppas nyårsfirandet blir succè i sälen bara! för imorgon drar vi uppåt!
Gott nytt år!


2008.12.17

Wiiiie snart är de jul i våra hus, har dock inte köpt klart alla julklappar, men de ska ske på fredag efter jobbet. Ska dra till
norrköping med syster. Så om du Johanna inte ligger på BB så kanske vi kommer över en sväng :)
Blev en mycket lugn dag på jobbet idag, personalen behöver lite jul ledigt tror jag. En aning trötta har vi varit, och inte något vettigt fick vi  inte gjort idag heller. Men de gör inget vi har jobbat klart för i år känns de som. Nu är de bara en massa mys som står på datagruppens schema :) imorgon tänkte vi sitta och jul pyssla och ha klapp utdelning och sen på de så tar vi en tårta också =) Men efter jobbet blev det hektiskt, tog ett väldigt kort träningspass sen hem en sväng. sen drog jag upp till en butik som jag inte kan nämna om älsklingen skulle få för sig att läsa detta! men jag blev jätte nöjd iaf.
Skjutsa svärmor till Harrys. Sen drog jag till Karin för en fika. Har sååå dåligt samvete för att jag har glömt din födelsedag! känner mig faktsikt som en dålig vän.... Men vi kom iaf in på min lilla misse Tassa som har eplepsi, så
nu ska de undersökas om hon har de eller inte, vi läste nämligen i en kattbok och de stämde inte så bra med vad vetrinären har sagt till mig. Jag vill veta om min katt verkligen har de eller inte, för dom har inte gjort några undersökningar eller tagit några prover som gick bara på mina ord. Men jag tycker på något sett att man ska kunna se att hon har eplepsi, men de sa vetrinären att man inte kunde. Men de kan man visst! så ska ringa till norrköpings vetrinär imorgon. Karin har rekomenderat ett ställe.

2008.12.09

Faaan, jag som ville träna hårt nu innan jul! så blev de ett ihop slag, så min stortå mår inte så bra just nu. Får se imorgon hur de står till. Bara så surt att de ska bli något nu! fick ett besök av Tove innan träningen också :)
En lugn dag på jobbet har de iaf varit, vi hade två arbetstagare, så vi tog en sväng ner till bowlinghallen för en fika.
Så underbart skönt att bara kunna göra vad man vill när man är på jobbet, att ha så roligt och mysigt när man jobbar. De är ju toppen och ännu bättre upp är att man får betalt för de också :) nae tänkte nu kolla på unga mödrar som jag spelade in och sedan lägga mig i sängen för att dra igång en film och hög läge med foten :S dunk dunk säger den bara! 
'

 


        Love to my little family!

2008.12.08

En helveteshelg har de varit, men vill inte gå in på några detaljer. ska försöka sussa snart. Man ska ju trots allt jobba imorgon. Men jobbar bara fyra dagar denna vecka, har tagit ledigt på fredag. Dock är de inge roligt på fredag som sker, ska ju på begravning. men sen drar de iväg till götet! hoppas de blir en bra helg för en gångs skull. Jag och min sis måste ta tag i de där med våran tattu som vi skulle göra. Den kommer nog bli nice :) Just ja igår var jag också och köpte min efterlängtade bräda, först kände jag att de var mycket pengar, men bara för att de var en liten repa på den så fick jag ner den 700kr :) så de var värt att köpa den! hoppas bara på att de kommer bli några gånger man åker. Ja just ja, var ju en sväng till Tove love i fredags också, så lite skratt blev de i helgen :)
nehe sova var det.

2008.12.03

Ligger här och har lite ångest för vad jag har ätit idag :S på jobbet så åt jag en chokladboll. Sen ikväll så kom min mor och min sis in för att fika. så dom hade med sig varsin chokladboll och en lussebulle! snacka om att jag stoppar i mig mycket shit! visst jag var och tränade idag men vad gav de för nytta då?? nada! ne jag tror jag ska gå in till sängen för att slå på min tv ;)


RSS 2.0