2009.12.28

Då var julen över, men jag tycker det börjar spåra ur det här med julen, jag tycker jag köper julklappar för köpandes skull. Man vet ju sällan vad alla önskar sig, då köper man något för att man ska köpa bara. Men men nu är det avklarat J nu är det nyår som är kvar av detta år. Den ska jag fira in med min syster och Hanna och Anna är det tänkt. Hoppas ni andra ändrar er och kommer över en sväng iaf J annars är det lägenhets visning var och varannan dag, men än så länge är det ingen som har passat mig till 100. Men det kommer. Var på möbelhuset och kollade runt lite på soffor, och jag hittade min soffa! Så fiiin, så jag tänkte åka upp imorgon och kolla om den finns kvar då kommer jag nog att köpa den J för det är ju en hel del saker man behöver vill säga!


2009.12.09

Hur kan tiden gå så fort, eller gör den inte det?
man är så uppe i sin egna lilla värld hela tiden, redan på söndagar brukar jag veta vad jag ska göra efter jobbet varje dag, ganska så jobbigt och stressigt kan det bli. Inte ofta man bara åker hem och inget har att göra.
Världen är en stor boll av stress helt enkelt. Men denna vecka har varit ganska så lugn trots allt. Lugnet före stormen, eller jul stormen kanske. Idag var jag och hälsade på hos Johanna och Lukas efter jobbet, för jäkla go den där lilla busungen, börjar i tidig ålder och klämma på rumpor, men som sagt man ska börja i tid =)
Imorgon blir det en lite avslutning med fotbollslaget med en god smörgåstårta som vi har beställt, muma!
Det är verkligen inte många dagar kvar till jul, det bara skiter till så är allt det också över. Sen ska jag räkna ner till den 19februari då vi åker till spanien! allt känns så mycket lättare på ett sätt att ha något att se fram emot.
Annars rullar livet på, både i uppförsbackar och ner för.


RSS 2.0