2009.07.08

jobb för idag är avklarat, imorgon är man ledig, men ska däremot jobba hela helgen. Men ska jobba hela helgen med syster också så det kommer att bli kul. Åkte till päronen och tänkte att jag skulle tvätta bilen, vad ser jag på en av mina fälgar! det såg ut som att någon hade spillt syra, bubblor massor av bubblor, så nu mår jag lite dåligt för det, så jag slängde mig på telefonen för att ringa fader, så jag åkte dit och han kollade, det visade sig att det var något med bromsen, så det har blivit så varmt!! suck! har inte haft så där jätte tur med min nya pärla direkt!. Nu väntar jag bara på att Simon ska komma hem, det är så att vi ska åka och kolla på hus idag, Så vi får se, dock är det lite för dyrt, men kolla kan vi ju göra, det är ju precis vid vattnet och allt :) tror vägen heter uddeängsvägen vid djulö. Finns på hemnet om någon är sugen att se vilket jag menar! 
Åh kollade igår på minnesstunden med Michael Jackson, det är tråkigt det som hänt, lilla dotterns lilla tal, det var berörande faktiskt, undra om en annas begravning blir så stor..... NOT!

Ha det bra gott folk!

Imorgon
är det våran dag!

På G igen!

Oj oj här var det många månader sen jag skrev sen sist, jag har varken tiden eller lust faktiskt att sitta och skriva egentligen, men ibland så kan det vara kul :) och idag så kände jag för det. Sitter just nu och väntar på några av mina underbara vänner som kommer hit, vi ska partaja lite!
Gårdagen var vi alla, eller nästan alla, det var nog bara Mallan som saknades när vi var ute hos Carina, grillade, badade och spelade kubb :) otroligt nog så vann vi två gånger ;) minisarna och Anna :)
Annars rullar allt på, jobbar just nu i hemtjänsten, det är faktiskt ganska så roligt, men saknar förstås mitt riktiga jobb, men jag kommer ju tillbaks dit i höst. Ska jobba i två veckor till sen ska man ha 4 hela veckors semster :) det ska bli riktigt nice, vet dock inte vad vi ska göra riktigt, men jag och älsklingen drar nog iväg någonstans.
Det har hänt så jäkla mycket på senaste! jag har varit i London bla, vilken jäkla resa, det var den bästa jag någonsin har gjort, så åk till London om ni funderar på det :) så det var inte sista gången jag var där.
Idag har jag också varit i Norrköping och shoppat med syster och Nisse, hittade lite smått och gott faktiskt.
Har också köpt en ny mobil, jag är egentligen inte så mycket för en avancerad telefon, men det blev det tydligen denna gång, köpte sony ericsson w995. lyssna på det här jag kan kolla på FILM! så jäkla grym bild och man ser texten hur jäkla bra som helst, jag behöver inte ens ha glasögon!!! så jag laddar ner massor med filmer, jag och syster satt på jobbet och kollade på en skräckis i fredags :)
Nehe nu blev det mycket på en och samma inlägg, grötigt det blev. Nu tänkte jag lyssna lite på King of pop!


                                 
                                                                                           

RSS 2.0