2010.01.26

Väldigt blandade känslor flyger runt just nu! Har nyss kommit hem från en fotbollsträning, det är så att vi har slagit våra fotbollstalanger ihop med Julitas! Vilket faktiskt gick bra. Det finns bra talanger i det laget också. Så tror nog att det kommer bli något bra. Det kändes också bra att prata med Systrarna Eriksson också. Vi pratade mer eller mindre som vanligt på träningarna.. Vilket kändes väldigt bra. Men nu kommer jag till det jobbiga,  det är att laget inte är som det har varit, jag SAKNAR redan det gamla laget, alla skratt ja ALLT! Kan inte förklara i ord hur jobbigt det här känns! Gnistan att spela boll bara försvann. Man inser hur bra det var när allt det där inte finns längre, och hur mycket ni betyder!!  Jag vet att vi kommer umgås iaf, men det blir inte alls på samma sätt..  Men man ska göra det man känner  för. Men nu vet ni hur jag känner.


2010.01.15

Då var det fredag kväll. Denna vecka har gått väldigt fort fram! Har haft något efter jobbet varje dag.I tisdags var jag och kollade på två st lägenheter, först en tvåa, sen en etta. Jag blev kär i ettan, klädkammare och allt! Mita och Alec  tyckte mest om den. Så jag bestämde mig helt enkelt för den! Så på måndag ska jag skriva på kontraktet. Får se när det blir inflyttning, den står ju redan ledig, men hoppas det inte blir tidigare än första mars, har ju inga möbler ingenting NADA!  Nehe, är så sjukt trött, har nyss kommit hem från Karin, sjuksyrra examen!  Var riktigt trevligt, sen kom Carro också vi hade mycket att ta igen sen sist! Nehe, man blir inge trött när man ser sina kära föräldrar sitta i varsitt hörn och sover.. Känns om inte annat lite ensamt. Så nu ska jag också sova!

Sov så gott mina änglar!


2010.01.10

Då var en helg avklarad snart igen, nu drar det igång med full vecka på jobbet. Men inte mig emot.  I fredags var  jag barnvakt till lilla Lucas, stackare som vaknade och ser en främling stå vid hans säng, men klarade av det också, fick även lillen att somna om, känner mig lite stolt faktiskt! I lördags var jag i norrtälje med min syter och min far och hälsade på min syster. Det var trevligt att få träffa hennes familj, vi kollade bla på gamla foton när min far var i min ålder, hmm känns så konstigt att han har sett ut så! Men men det var kul att se iaf. Vi bestämde att vi skulle åka till Täby shoppingcentrum någon gång, vi var nämligen där innan vi åkte till syster för att köpa en present till Channelle, men far min sa att vi bara fick gå in i en butik, en leksaksbutik dessutom. Shit vad det kliade i mina fingrar när man gick förbi massor med klädaffärer.  När vi kom in till stan hoppade jag och min syter av för att umgås med Hanna, Anna och Ullis, vi spelade Buzz och hade det trevligt, uppskattar såna kvällar. Så sjukt mysigt! Åkte hem skapligt, somnade fort som attan, sov därefter i ca 12timmar. Skönt värre! Idag har det inte hänt så mycket, börjar bli förkyld och hängig, bara det inte blir något mer av skiten. Har inte tid att bli sjuk! Ska ju kolla på lägenhet på tisdag, längtar som fasiken faktiskt. Har börjat kolla på möbler och har bestämt mig för några saker iaf. Det ska jag bara ha! Måste kosta på lite nu när man får ha sin egna stil! Annars går livet som en bergochdalbana just nu, men mår som bäst när jag har mina helt underbara vänner runt omkring mig, ni är värdefulla!


2010.01.03

Jaha då var denna mini semester slut. Men ska inte klaga, för jag har det för bra som vissa tycker ;)
Men jag ska faktiskt inte klaga, Love it.. Har haft en bra mini semester iaf. Nyårsfirandet var hos Hanna med tre rätters middag och underbara bruds! tolv slaget firades dock i Ullis bil. Dagen efter blev det en pizza till frukost och en soff dag hos Ullis. Sen blev det mys!
har annars tagit det ganska lugnt, som sagt man kan ju inte stressa ihjäl sig när man har semester! igår blev det utgång, men den kvällen kan man ju dock radera vid vissa tillfällen... Men en bra dag idag iaf, åkte till tuna park med syster min mor och lilla Adam och kollade på idol vinnaren Erik. Nu blir det bara mys med familjen, Adam och jag ska läsa en bok tillsammans, sen blir det nog natti natti.

Puss på er!

RSS 2.0