2009.03.15

Har fortfarande inte internet hemma, nu börjar de bli riktigt surt! vi kanske får de om två veckor. Man håller sig inte uppdaterad om vad som händer. Men nu sitter jag hos mina päron iaf, tänkte att jag skulle komma hit och överraska dom, men då är ingen hemma istället. Eftersom de är så fint väder idag så tänkte jag nog ta en svamp och göra rent bilen.

Känns så konstigt men för en vecka sen kom jag hem från puerto rico, vilket var en underbar resa med familjen! mycket sol och bad blev det. Det var rikgit mysigt att åka med familjen. När jag kom hem stog älsklingen och lagade mat och ett stort paket och ett kuvert låg de på bardisken när jag kom hem. I det stora paketet fick jag en jätte fin morgonrock, bara för att jag tar jämt Simons :) i kuveret så låg det en resa till LONDON! så jag ska ut och resa den 14maj igen. Så denna resa gjorde så jag och älskling kom varandra mycket närmare varandra! de har varit många ner och uppgångar. Allt känns så rätt just nu!


2009.03.02

Nu sitter jag och Alec inne i ett datarum, dock ar de inte sa fint vader idag. men vi har brant oss hyffsat sa de gor inget att
man tar de lite lugnt idag. Har blivit uppsvullen i ansiktet, ser ut som en stor gummiboll :S inte sa snyggt vill jag saga :P
men man vet iaf en sak, man uppskattar allt man har dar hemma! den som saknas mest av allt ar SIMON! vi har haft vara upp och ner gangar! men de jag vet ar att han ar mannen i mitt liv :) :) saknar honom saaa mycket just nu! langtar hem jatte mycket till dig darling! pussar och kyssar till dig!

RSS 2.0