2011.01.17

Då har det hunnit blivit ett nytt år! Hoppas på att detta året kommer bli ett bra år! För om man ska sumera ihop 2010 så vette tusan om det inte har varit ett av dom sämre åren, nu menar jag inte allt, men en viss person har nog bidragit till det. Men tack och lov att han inte finns i mitt liv nu!... Nog om det!

Spenderade nyårsafton ihop med några av mina underbara vänner, synd nog så var Anna och Hanna sjuka, så dom mådde inte så bra! Men vad gör det med en lugn kväll på nyår, bara man är med dom bästa! Även syster och Frida var med. Vi lagade trerätters och kollade på tv och spelade spel! Mycket trevligt och mysigt.

Sen fick jag för mig att bli sjuk… Trodde jag skulle bli frisk till sälen resan, men där fick jag! Usch inge roligt sällskap var jag.. Hostade hela nätterna väckte nästan alla i huset och jätte osocial på kvällarna! Men det visade sig tydligen att jag hade lunginflammation, så det kanske inte var så konsigt att jag aldrig blev frisk, men fick lite medicin av farbror doktor, så nu mår jag betydligt mycket bättre. Så hoppas jag kan få hålla mig frisk ett tag nu, slutade ju som sagt förra året med en pencillinkur också, tandfan! 

Annars rullar livet på riktigt bra just nu! Åker utomlands med min underbara familj om en månad också! Ska bli så skönt att komma till värmen och få lite semester.

             


RSS 2.0