2009.01.30

Nu har de gått en arbets vecka till, men dock slutade den inte alls bra. Fick reda på idag att om en månad kommer jag bli varslad. Så den 31 mars är min sista dag i datagruppen! så jäkla surt, trivs så förbannat bra!!! så när jag sa de till Mita, hon som jag jobbar med så rann de en tår faktiskt. Så hon köpte tröst godis och sen köpte vi cocos bollar till fikat. Inte nog med de, såg fram emot att åka till Johanna och träffa Lukas, men vad händer påvägen till norrköping!?? jo självklart så gick bilen sönder!! så Simon fick komma, de var inget annat än att bogsera hem fanskapet! många arga bilister blev de, hade tusentals bilar efter oss. Eftersom att vi kunde bara köra i 50 och jag har aldrig bogserat en bil heller! så nu står den här utanför. Så de är väl cykeln som gäller! känns inte så kul just för stunden att åka utomlands, med tanke på allt detta! ajja måste äta något kanske.


2009.01.26

Ny dag, ny vecka, nya utmaningar och mycket inplanerat. Har precis betalat alla mina räkningar, hmm blev lite mer än vad jag hade räknat med, drar iväg när man har en bilförsäkring att betala. Men men utan bilen skulle jag inte kunna ha alla mina jobb som jag har, så får tänka så :) men får ju se hur det blir med det framöver, skulle inte klara mig utan att ha ett jobb, jag vill jobba massor, jag älskar att jobba, helt sjukt men de gör jag! inte bara för pengarnas skull! ska söka mig tillbaka till mitt gamla jobb och se om man kan få börja jobba några kvällar också. Ja men resten av veckan så är det en del träning och jobb som står på schemat. Måste komma i form nu när man ska ligga på playan :) ne nu ska jag ge Tassa sin medicin sen ska jag nog borsta tanden mycket noga för jag ska snart till tandis!!! tycker inte om.
2009.01.24

Då var det en ny helg och en vecka har gått. Har jobbat hela veckan. Men de är i vanlig ordning. Är dock
lite nervös just nu, för som de ser ut så kommer mitt vik gå ut den 31 mars. Alla dessa indragningar på personal och de
ska sparas en massa pengar! men men, jag ska iaf tänkt att jag ska börja jobba kvällar i hemtjänsten. Så det blir mycket jobb. Men de är lika bra att jobba massor nu så man inte bara står där sen. jobbar hellre dubblet upp nu när man vet att man har jobb. Fast har ju en del städ jobb på sidan om, och de har ju utökas med timmar iaf. Men de är ju bara varannan månad. Hmm ja många planer har jag nu iaf när de gäller jobb. Så antar att jag inte kommer vara så social under perioden jag jobbar så mycket. på tal om något helt annat, min misse Tassa fick ett anfall igår natt. har nyss varit hos vetrinären och hon hade för hög femenal halt, så jag skulle minska hennes dos, men de visade sig att det blev för lite, så får gå tillbaka till en halv tablett morgon och kväll. men de är det värt älskar den katten så mycket! nehe nu ska jag hoppa in i duschen, för sen ska vi till vingåker, först blir den en sväng på factory sen ska vi till mor och far och käka, Dennis nya flamma ska med också :) trevligt trevligt! den plutten har blivit en stor plutt!
Sen ser jag fram emot att åka utomlands med my family!

Puerto rico


2009.01.16

här var det ett tag sen man skrev. Orken har inte riktigt funnits för att skriva om jag ska vara ärlig, sen har vi haft lite strul med internet. Men nu har ett nytt år börjat, många utmaningar väntas! sälen resan varhelt ok :) mysigt!
sen blev de en hel del ledighet, och de var behövligt. Vi gjorde inte så mycket, vi var bla till Ikea för att köpa nya sängar, vilket vi skulle ha gjort för minst ett år sen. Men i måndags började den vanliga vardagen med jobb och träning.
skönt att vardagen har börjat ändå. Sen har ju Johanna fått sin lilla Lukas nu, ett riktigt underverk :) dock har jag inte varit och hälsat på, men har sett en hel del bilder och är hur söt som helst :)
Sen ska man åka utomlands i februari, ska bli hur underbart som helst :) längtar faktiskt!
RSS 2.0