2009.02.26

Nu var det ett bra tag sen jag skrev sist. De beror fortfarande på att vi inte har internet hemma. En aningen irriterande, man vet ingenting som händer, tänkte bara skriva några rader nu när jag snart ska åka hem, sitter på jobbet fortfarande.
Ska hem och krama älsklingen i några få minuter, för Simon åker till sälen ikväll och jag åker utomlands imorgon, så det blir inte att vi träffas så mycket på över en vecka =(  men de ska bli såå skönt att få komma till värmen och åka på semster. Känns som att kroppen behöver det just nu.

Ha det så bra!

2009.02.14

Nu sitter jag hemma hos moder och fader, har inte haft tillgång till någon dator på ett tag, För vi byter tydligen operatör. Men de är lite strul med de där tror jag, har ingen koll för de där får Simon sköta, på tal om min älskling så är han påväg hem just nu, han har varit i norge och kollat på norskarallyt. men jag har haft äventyr idag jag också. Tog en sväng till norrköping, åkte till Johanna och Lukas, när han hade fått i sig lite tutte så gick vi ner på stan :) jag var ju tvungen att köpa något till Simon för han fyller år imorgon :) men vi såg ju några kändisar också, made in sweden, Janet,Kim och Laila :)
men när jag väl hade hittat en present så skulle vi ta oss en matbit, blev lite nervös där när du Johanna skulle gå och köpa mat, där stog jag helt själv och vaggade Lukas, blev lite nervös att han skulle börja grina, men inte ett ljud :) När vi sen gick tillbaka hemåt så fick jag Lukas att skratta. vilken känsla och vilket leende. Han fångade mitt hjärta där ;) så jag hoppas de inte dröjer allt för länge till nästa gång.

2009.02.09

Har precis kommit hem, direkt efter jobbet åkte jag och syster ner på stan för att inhandla lite tills på lördag. Sen åkte vi till vingåker för att laga mat, en romantisk middag, potatismos och ugnstektfalukorv :) muma.
Sen åkte vi till mor, för hon hade aloe vera party ikväll. Så jag inhandlade även där också. Men nu är jag hemma, ska faktiskt snart krypa ner under täcket, är jätte trött, det blev en aningen väldigt sent igår kväll. Ska försöka komma iväg till norrköping på lördag också, Johanna är du hemma då ;) kanske vill göra mig sällskap på stan också :) 
måste köpa något till Simon, han fyller år på söndag :)  Åh måste berätta lite om helgen som har varit också, i fredags var vi  "bh-mannengänget"  och käkade på Harrys, det var riktigt mysigt. Dock inte maten. Jag och Karin tog pasta med räkor och kräftstjärtar (tror jag) för de första så smakade det inte alls bra, och för de andra så blev vi dåliga i magen :S
I lördags kväll så var några från laget bjudna hem till Hanna för en hel mysig tjejkväll, maten var utsökt! vi hade det faktiskt riktigt trevligt.

2009.02.02

Då var måndagen snart avklarad. Far min har hämtat min bil på släp nu, de tog sin lilla tid att få upp den på släpet.
Men till slut så. Så nu står den i garaget i vingåker. Jag hoppas att inte kalaset blir så dyrt, men jag får iaf räkna med
en 1000kr iaf. lite surt nu när man ska snart åka utomlands. Men men jag känner ändå att allt kommer att finna sig till en bra lösning. Jag tar alla jobb jag kan få så länge, för någon gång ska jag väl få en tjänst på resurscenter. För de har jag blivit lovad, om jag håller mig kvar, men de kommer jag att vara :)
känns lite ensamt just nu, älsklingen har åkt till uppsala för att jobba, men vi kan inte ens höras på tele just nu heller för han ska jobba natt, så Simon ligger och sover just nu. Men de är en hel del på tv ikväll så den går nog ganska fort ändå.


    
Han skulle nog bli en bra far ;)
älskar dig hjärtat!

2009.02.01

Har nyss kommit hem från svärmor, vi orkade inte gör någon mat. Så vi bjöd in oss själva :) men nu är älsklingen iväg och köper en kebabrulle. haha vi har nog en liten baksmälla idag tror jag :) fanns en liten sug efter en rulle!
Igår blev dagen lyckad, Johanna och lilla Lukas kom på besök! jag blev helt såld! jag tror även älsklingen också blev det, han var ju tvungen att hålla i Lukas. Den lilla prinsen måste jag träffa oftare! annars måste jag nog ha en egen ;) sen gick jag och Alec till partyt som ägde rum hos Catten. En välkomst drink och en bit tårta fick man. muma. Kvällen slutade iaf bra. Mådde inte så bra mot slutets gång så vi knallade hemåt runt halv två tiden.

RSS 2.0