2008.11.29

Usch snart är helgen slut!! börjar känna sig seg, jag behöver ledigt :) men de är inte många veckor kvar tills de är dags för lite ledighet. Sen är de något varje helg nu fram till jul. Längtar lite till lucia helgen faktiskt. Jag älsklingen och my twin och Nisse ska åka till göteborg. Sen bär de av till ullared :D tänkte julhandla lite, sen blir de nog mycket annat shiiit som åker ner i vagnen :) ..... Bye the way, var nere med älsklingen på stan en sväng för att köpa blommor till min kusin och min morbror som fyller år idag. Kom inte bara hem med de. Vi tog en sväng till elektrotjänst så jag köpte en vit samsung 32" tv som jag har stället i sovrummet. Hmm... Jaja de var ju en sån jag ville ha :) så nu måste vi skaffa en tvillingbox. Kan väl kännas lite onödigt köp också eftersom vi har en 40" I tvrummet. Men jag ville ha en egen tv. Jaja jag måste försöka övertala mig själv om att de var ett jätte bra köp. Fast jag har inte ångrat mig än, för den är sååå fin. Börjar bli riktigt trött redan, har lillebror här som man får passa upp på,när de gäller med mat han äter ju för 3.
Nehe måste lämna ifrån mig datorn nu för en massa brudar skriver till Dennis på msn.


Utkast: Nystädat  Tassa ...

Nystädat

 Tassa dricker vatten ur sitt glas medans Hubbe kollar på =)

2008.11.26

Då var snart denna dag avgjord. Tog ett ryck med dammsugaren, ville få iordning i sovrummet. Hittade bland annat några dammråttor under sängen! Sen hittade jag katternas gömställe. Vi har nämligen inte förstått var tapetbitarna som våra kära katter har dragit av. Men så hittade jag dom liggandes under sängen. Sen åkte jag till svärmor för att kolla igenom alla deras bilder, ville ha några stycken. Sen åkte jag till tågstationen för att träffa älsklingen! stog och väntade på att tåget skulle komma så jag kunde få en kyss. Jag ville inte släppa taget, men han var tvungen att åka till göteborg för att jobba. Han åkte alltså från stockholm och tåget stannade i kholm. En mycket kort stund blev de. Men nu kan jag sova gott =) 

nu måste jag sova!
 

2009.11.19

Hur underbart är de inte att snön har börjat falla ner! längtar ännu mer till sälen och min nya fina bräda som jag ska köpa! nu börjar de kännas att de drar sig till jul. Och ännu ett år har gått. Ujj vad har man gjort egentligen under dettta år? en hel del skulle jag tro. Mycket roligt och lite tråkigt säkert. Men försöker se mer på de roliga och positiva händelserna!
Hoppas på att man får ledigt dom få dagarna jag har lagt in om vid jul. Annars jäklar, har inte tagit ut en ända dag sen i april tror jag. så de är min tur att vara ledig! annars är jag "sjuk" tänker inte missa sälen resan över nyår! imorgon är de torsdag igen, men de är en underbar dag! för då kommer mitt hjärta hem igen! så skönt Simon har ledigt i tre veckor runt jul,så de innebär att han kommer vara hemma :) och sen är de träning imorgon också, ska bli skönt. Hinner ju bara träna en gång i veckan denna månad. får försöka hålla in på maten lite extra istället!

Snart blir de nog sängen för min del, ska försöka ta upp mitt läsande innan sängdags, sen ska jag klappa katterna, så dom sätter igång motorn! förstår inte, varför ska dom sova hela tiden när jag kommer hem efter jobbet. Men när jag ska lägga mig så har dom maratonlopp mellan hallen och tv rummet.

sussa sött men vakna torrt!


2008.11.12

Äntligen så var de torsdag igen :D min Sweetheart is home :) har saknat honom så enormt mycket denna vecka.
Har tänkt mycket tillbaka, som första dagen vi träffades. Pirrar i magen bara tanken på den dagen *drömmer mig bort*
Annars har veckan varit bra, eller bra och bra, tog mig till jobbet för att styra upp även fast febern tog över. Marita var också sjuk. Så kunde inte svika min andra familj, men  fick gå hem sen iaf, så låg hela tisdagen. Usch vad tråkigt de är att bara ligga hemma och glo. Tummen ner för att insjukna! Ujj, förstår inte att en hjärna kan tänka så mycket, min blir iaf överhettad ibland när de blir för mycket. Har också tänkt på hur mitt liv har förändrats. Från några år tillbaka bara. Lika låg humor som vanligt :) mogen?? hmm... Kan iaf komma fram till att det har förändrats och till något bättre och sämre, vänner man inte har kontakt med längre, men har även fått ett par underbara vänner.  Nee nu blir det för plötrigt! har egentligen inte så mycket att skriva om, de var någon som tvinga mig..(Tove) känn dig träffad :)

Kiss Kiss

2008.11.07

Då var det helg igen, har kommit hem från jobbet för en stund sen. Kom hem utvilad :) tog en mys eftermiddag i fantasia, i varsin puff framför tv:n och kollade på en film, polisskolan 2 *mys mys* Så jag drog fram dammsugaren när jag kom hem, för systra och hennes bihang kommer på middag ikväll. Imorgon ska jag till Ikea :) ska köpa lite nytt till lägenheten, vill ha lite nytt :) så de ser jag fram emot. Sen får man se vart resten av helgen består av...

2008.11.05

Ujj så trött jag är!. Tog min brum brum till cykel och mötte upp Irina för att gå ner på stan. Gick en sväng till Åhlèns för att inhandla nytt smink  =) efter ett tag så gick vi hemåt. Sen var jag tvungen att åka och handla lite mat. Lyxa till det idag med potatisgratäng och kycklingfilè med lite sallad till =) mums mums. tänkte på dig då Tove, våran middag som vi skulle ha. men kom på sen att du skulle träna annars hade du fått pallra hit och äta ;) tog ett stopp innan jag åkte hem, till solvalvet
för att försöka bränna på skinkorna lite! efter alla bestyr med maten och ätandet så slocknade jag i soffan :S
Imorgon kommer äntligen älsklingen hem, saknar honom så!

Puss Puss


2008.11.04

Tänkte skriva av mig lite, även fast jag tycker de är lite jobbigt att skriva, för de är någon som har spillt något flytande på tangenterna så de går lite trögt mellan varven och att jag inte orkar hämta min glasögon, så de kan bli hur som, men ni får ha överseende för de ;) Ännu en helg har gått, Suck och åter suck. Säg mig varför dessa helger ska gå så fort??? iaf, så var jag hos min syster i fredags och käkade tacopaj och tv tittande med en rinnande näsa :S i lördags blev de ingen sovmorgon, jag tog åt med att ta tvättstugan (dum som man är) Sen ringer en ivrig Irina och säger att jag ska komma över och börja dricka :) Självklart så gör man sig iordning och sen drar. När vi väl börjar dricka de vi hade inhandlat i fredags så har jag INGEN smak! de var som att dricka vatten. Bra tänkte jag hur full ska jag bli ikväll då?? men jag höll mig i skinnet ;) en helt okej kväll, fast vi kunde ha varit kvar hos Irina istället för att gå iväg. Statt sög fett tråkigt!. Fick skjuts hem och hade längat sååå mycket efter Simon efter sin båtresa. Inte så mycket att längta till kanske. fick knappt liv i honom, så de blev sängen med långa snarkningar!. Söndagen skulle jag kunna hoppa över för den var inge rolig. seg seg och åter seg. Sen börjar ännu en arbetsvecka. Jobbade till 16.00 som vanligt. Sen åker jag och jobbar IGEN. Idag likadant 16.00 sen iväg och jobba igen! jag ser bara dollar tecken när jag hör ordet jobba!! är jag så pengakåt?? men hur mycket lönar det sig egentligen.... Kanske ska börja tänka i andra banor.. Som Simon säger "pengar är inga problem" ska nog påminna honom om de, så kan han kanske förse mig med allt jag vill ha :)

Nu avslutar jag för denna gång!
Puss och kram till alla mina fans där ute ;)
Hasta la vista babe

RSS 2.0